x

RIRI Sensual Beauty brend od sada u SCC-u: Vrhunska kozmetika na jednom mjestu! (GALERIJA)

U petak, 1. decembra na prvom spratu Sarajevo City Centra upriličeno je svečano otvorenje Cream Shopa domaćeg kozmetičkog brenda RIRI Sensual Beauty. Vlasnica  medicinsko-kozmetičkog studija Modis, diplomirani aromaterapeut i jedini  Aroma Kozmetolog u BiH Munira RIRI Mahmutović se potrudila da omogući sjajan događaj za grad, a kojem je prisustvovao veliki broj zvanica iz raznih sfera života. Posjetioci SCC-a od sada su u prilici da u Cream Shopu RIRI Sensul Beuty kozmetike pronađu preparate napravljene od sirovina prve klase i kvaliteta, a svi su jako ugodnih i prijatnih mirisa prirode. 

Inače, RIRI Sensual Beauty je prvi Cream Shop u našoj državi, a vlasnica Munira RIRI Mahmutović je najavila otvorenje još dva  u Sarajevu i prvi u Tuzli. Vrijedi spomenuti i kako je RIRI Sensual Beauty već izašao iz okvira naše države, te je u oktobru bio jedan od deset počasnih gostiju u Hrvatskoj - na Izboru za Metropolitan Top Model, a vlasnica je bila članica žirija.

 

U narednih 60 dana, na ovom Crem Shopu svi kupci dobit će praznični popust na svaki kupljen proizvod 5 %, za dva 10 %, a za tri 15 %.

 

U prvom planu u ponudi je  nekoliko krema, a to su: hranljiva noćna krema-Rira anti age, dnevna krema-hranljiva i dnevna krema-hidrantna, krema za aknoznu i masnu kožu, zatim krema za muškarce, anticelulitni gel, te kuglice za noćnu njegu.  

 

Sve kreme su napravljenje od sirovina prve klase i kvaliteta, sve su jako ugodnih i prijatnih mirisa prirode. Od dana otvaranja krema traje tri mjeseca. Nije nužno, ali preporuka je da se drži u frižideru. Od dana korištenja treba petnaest dana da koža neutrališe sve ono što ste koristili prije i da osjetite pravo dejstvo kreme proizvedene u labaratoriji. Sastavni dio svake kreme je vodena faza odnosno voda koja povezuje određene sastojke i daje kremi na samoj težini. 

 

Kreme koje su za maloprodaju su podlegle zdravstvenoj ispravnosti, a i samom ispitivanju na koži klijentica koje se već godinu dana njeguju u medicinsko-kozmetičkom salonu „Modis“, „RIRI Sensual Beauty“ kozmetikom, kako u sklopu tretmana tako i u kućnoj njezi. Ostaje Vam samo da probate proizvode i da uživate u njima onoliko koliko su uživali oni dok su pripremali svaku kremu ručno za Vas.

 

RIRI Sensual Beauty kozmetika je nastala nakon dugogodišnjeg rada vlasnice medicinsko-kometičkog studija Modis u Sarajevu. Vlasnica Munira Rira Mahmutović je žena iza koje stoji niz projekata vezanih za ljepotu i zdravlje. Svoje školovanje započela je u Beču, gdje je ujedno i usavršila ono čime će se u budućnosti baviti. Nastavila je školovanje u Sarajevu, te ujedno počela da radi na Klinčkom Centru Univerziteta u Sarajevu. Međutim, njena ljubav prema estetici, ljepoti i njezi kao i modi se nije dala ugasiti, pa je svoje medicinsko obrazovanje iskoristila tako što je otvorila prvi medicinsko -kozmetički centar u Sarajevu gdje su mogli doći pacijenti koje je dizala na noge poslije postoperativnih stanja, mnoge spasila operacije, a ujedno su tu mogli da uljepšaju svoju kosu, kožu, tijelo i lice.

 

Nakon praktičnog iskustva koje je stekla u svom medicinsko-kozmetičkom centru „Modis“ i osvajanja sarajevske klijentele došao je trenutak da napravi korak dalje, da ponudi svojim klijentima i pacijentima biljne proizvode kojim će se njegovati i ujedno doprinijeti vlastitom zdravlju, jer nerijetko ko shvata i razmišlja o tome da sve što nanesemo na kožu ulazi direktno u naš organizam i krvotok.

 

Munira Rira Mahmutović je diplomirani aromaterapeut i jedini na prostorima BiH, a njeni preparati za njegu kose, lica i tijela su jedina kozmetika koja nije samo prirodna nego je aroma kozmetika što spada u kraljevsku biljnu kozmetiku u kojoj nema konzervanasa.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.