x

Roditelji Bogdane Ražnatović otkrili koliku sumu novca poklanjanju prvom unuku!

Tast i tašta Cecinog sina Veljka Ražnatovića uplatiće djetetu novac na račun, a ono će sumom, koja će će narasti zbog kamate, moći da raspolaže kad postane punoljetan.

Roditelji snajke Cece Ražnatović Bogdane Rodić, Danijela i Bogdan, riješili su da prvom unuku poklone 10.000 eura.

- Rodići su poznati po tome da su veoma vrijedni i pošteni i komšije iz Titela imaju samo riječi hvale. Od jutra do mraka posvećeni su poslu, svakodnevno se bave farmom pilića i prodavanjem na pijaci. Njihov rad i trud se tokom godina isplatio, pa su uspjeli da zarade novac koji pametno ulažu. Kada je Bogdana ostala u drugom stanju, dugo su razmišljali šta pokloniti bebi, budući da će kod Ražnatovića imati sve. Poslije razgovora, došli su na ideju da je novac najbolje rješenje. Oni su presrećni što je prvo pa muško - otkriva dobro obaviješten izvor.


Bogdanina majka nije željela da otkriva šta spremaju prije nego što se beba rodi.

- Još je rano da pričamo o tome, a i takva stvar treba da ostane samo u porodici. Neka sve prođe kako treba, pa ćemo sve drugo lako - rekla je Bogdanina majka, a potom se nadovezao njen otac.


- Ma, kad se rodi unuče, biće lom! Nećemo se trijezniti (smijeh). To ne možemo da dočekamo. Samo neka nam je živo i zdravo, i neka su nam kćerka i zet dobro. Kad je njima lijepo, i nama svima je dobro - rekao je Bogdanin otac za medije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.