x

RODITELJI IZ PAKLA I BEBA HEROJ: Brutalno zlostavljali sina starog svega 41 dan, malenom su zbog preteških ozljeda morali amputirati obje noge!

Tony Smith Junior u bolnicu je zaprimljen sa slomljenim nožicama na čak osam mjesta, maleno tijelo bilo mu je prepuno podliva i modrica, jedva je disao i liječnici su ga morali priključiti na aparate za disanje - nisu mu davali previše šanse za oporavak jer mu je prijetilo zatajenje organa, ali dječačić star svega 41 dan čudom je preživio.

Policija je tek poslije shvatila da su malenoga Tonyja ozlijedili vlastiti roditelji - majka Jody Simpson (24) i otac Anthony Smith (46).

Nasilni roditelji iz pakla sina su, piše Metro.co.uk, uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge. Nesretno djetešce ostavili su bez nadzora sljedećih devet sati, iako je trpio strašne bolove - na sudu su se pravdali kako ga nisu mogli odmah odvesti u bolnicu jer su "morali čekati majstora koji im je trebao popraviti bojler".

Tony Smith Junior jedva je preživio sepsu, ali liječnici su mu ipak morali amputirati obje nožice.

Monstruozni roditelji iz Kenta u Engleskoj u petak su napokon osuđeni zbog brutalnog zlostavljanja djeteta - oboje su dobili deset godina zatvora.

Tony Smith Junior danas ima tri i pol godine i živi u udomiteljskoj obitelji.

- Izuzetna je čast imati ljude u zajednici koji su spremni njegovati tuđu djecu, osobito onu s invaliditetom. To suosjećanje ovaj svijet ipak čini barem malo boljim i ljepšim mjestom. Obitelj koja je prihvatila malenoga Tonyja - oni su apsolutne zvijezde - to je jedino što mogu reći. Hvala im do neba - izjavio je sudac Philip Statman na izricanju presude roditeljima iz pakla, koji su dodatno zgrozili javnost rekavši kako se ne osjećaju krivima za nanošenje teških tjelesnih ozljeda vlastitome sinu.

(Jutarnji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.