x

Roditelji su primijetili se njihova kćerka ČUDNO SMIJE i odveli je kod ljekara: Život joj je spašen u POSLJEDNJEM TRENUTKU!

Bila je Noć vještica kada su roditelji male Megan Evans primijetili da se djevojčica smije malo drugačije nego obično. Odlučili su da je odvedu kod ljekara, gdje se ispostavilo da je “iskrivljeni” osmijeh posljedica tumora u mozgu koji je dostigao veličinu mandarine.

Sedmogodšnja djevojčica podvrgnuta je 12-časovnoj operaciji u Kraljevskoj dečjoj bolnici u Glazgovu, a četiri mjeseca kasnije ona se polako oporavlja. Nažalost, ostale su posljedice: Megan vidi samo tri odsto i mora da se oslanja na štap pri hodu.

- Počela je da uči Brajevo pismo - kaže njen tata Džejson.

- Pretrpjela je mnogo toga i morala je mnogo da se prilagođava. Veoma smo ponosni na nju zbog načina na koji je sve to primila - dodaje on.

On otkriva da djevojčica poslije operacije nije mogla da govori, a kada je progovorila, pričala je kao beba.

- Na sreću, ponovo je počela normalno da govori - kaže otac.

Roditelji su otvorili profil na Fejsbuku kako bi prikupili 5.000 funti za operaciju u Berlinu. Do sada su prikupili 30 odsto sredstava. U tekstu koji su napisali u njeno ime, roditelji su opisali šta joj se desilo i apelovali na korisnike da doniraju novac:

- Dr. Federov i njegov jedinstveni tim iz Centra za obnavljanje vida primjenjuju metodu liječenja električnom stimulacijom, koja je bila uspješna kod više osoba različitih godina i omogućila da im se vrati pet odsto do 100 odsto vida.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.