x

Romana odbila da govori o zatvoreništvu, priča o euforiji, a pljačkala bankomate: Sumiram utiske uz rakijicu!

Pjevačica Romana Panić deportovana je u Srbiju iz Brizbejna, te je zateknuta na Senjaku nakon puštanja iz pritvora u Australiji zbog pljačkanja bankomata sa dečkom Filipom Mrkajićem. Vidno raspoložena i nasmijana pojavila se u jednom beogradskom restoranu i prenijela prve utiske sa rakijom u ruci o danima provedenim u zatvoru.

Naime, pjevačica se ponašala kao da se ništa nije dogodilo, kao da nije pljačkala bankomate po svijetu, te se ponijela kao neka svjetska zvijezda. Prvobitno je odbijala da odgovori na škakljiva pitanja u vezi sa njenim boravkom u zatvoru, pa je onda u svom stilu progovorila.


- Zar ne vidite da mi je lijepo, baš sam se namjerno slikala za Instagram, i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvijek nije kraj euforije, još uvijek sam uzbuđena. Divan je osjećaj vidjeti porodicu. Ja nisam smjela da dajem izjave. I ja i moja familija smo doživjeli medijski linč, tako da ja nisam spremna da dajem izjave - rekla je Romana za medije i odbila da produbljuje temu:


- Morate da mi date vremena, nisam još spremna da dajem nikakve izjave. Sve u svoje vrijeme, da se slegnu utisci. Nisam još uspjela da vidim more tih tekstova o meni. Mnogo je neistina, ružnih stvari, ali dobro. Ne očekujem da o meni pišu hvalospjeve.

Tremu zbog osude domaće javnosti Romana je prikrivala lažnim osmjesima i nebuloznim odgovorima na pitanja novinara koja se tiču njenog sukoba sa zakonom.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.