x

Romantični izlazak za malo novca

Za šetnju vam novac uopšte ne treba, a pozitivne strane šetanja su već odavno poznate.

Mnogi mladi parovi danas se susreću sa problemima u vezi, a jedan od njih je i novac, odnosno nedostatak istog.

Evo nekih prijedloga za romantični izlazak koji vas možda mogu inspirisati.

Šetnja

Ima li šta ljepše od šetnje parkom ili pored rijeke, dok za ruku držite voljenu osobu? Za šetnju vam novac uopšte ne treba, a pozitivne strane šetanja su već odavno poznate. Dakle, uzmite svog dragog ili dragu za ruku i započnite laganu šetnju na vašem omiljenom mjestu.


Piknik

Ako više volite sjediti, napravite piknik u parku. Iskoristite toplije dane za piknik u prirodi. Kod kuće napravite sendviče, ponesite dekicu i neku društvenu igru. Zabava je zagarantovana.

Biciklizam

Ako oboje već imate bicikle, eto vam sjajnog načina kako da iskoristite nedjelju. Sjednite na vaše bicikle i provozajte se gradom. Zajednički odredite rutu kojom ćete voziti i koja vam je zanimljiva, a možete se i neplanski uputiti u „đir“ po gradu. Za one koji su fizički spremniji, taj „đir“ može biti i negdje malo dalje od grada.


Ostanak u stanu

Svjesni smo da većina mladih ljudi nema svoj stan i živi sa roditeljima. Oni sretnici koji ipak imaju priliku ostati sami u kući ili stanu, neka pozovu partnera da dođe i da zajedno gledaju film ili igraju igrice. Čisto uživanje!

Na kraju krajeva, nije ni toliko bitno šta i gdje radite, sve dok ste sa osobom koju volite i u čijem društvu vam je lijepo.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.