x

pravo bogatstvo

Romska svadba od 650.000 eura: Ceca uzela pare unaprijed, Lukas, Jana i Keba podijelili bakšiš!

Fotografije sa romske svadbe u Rimu, na kojoj su pjevala neka od najjačih estradnih imena poput Cece Ražnatović i Ace Lukasa, preplavile su društvene mreže. Danima se priča o tome koliko su porodice mladenaca uložile novca u gala slavlje u jednoj najluksuznijih vila italijanske prijestonice, a prema našim saznanjima domaćini su dali oko 650.000 eura.

Luksuzni objekat nalazi se dva kilometra od Koloseuma, a iznajmljivanje, kada su proslave u pitanju, košta približno oko sto hiljada eura po danu. S obzirom na to da su je domaćini uzeli na tri dana, samo za nju su potrošili 300.000 eura.

Vila je sagrađena od strane venecijanske plemićke porodice 1837. godine u neoklasičnom stilu, i važi za jednu od najluksuznijih u prijestonici. Ima nekoliko nivoa, deset svečanih sala za slavlje, od kojih najveća prima 500 gostiju. Upravo ta najveća ima i ogromnu terasu na kojoj su takođe postavljeni stolovi i stolice, a odatle se pruža nevjerovatan pogled na cijeli Rim, u kojoj su organizovali svadbu.


Hrana je uključena u ovu cijenu, a vila ima svoje kuhare i ketering, koji su u dogovoru sa mladencima odlučili kakav će meni biti. Naš izvor koji je prisustvovao svadbi kaže da nije bilo srpskih specijaliteta, već da je u fokusu bila italijanska hrana. Osim pasti po kojima su prepoznatljivi, a kojih je bilo preko 20 vrsta, na meniju su bili i kanapei, razne vrste sireva, specijaliteti od tijesta, supe, čorbe, morski plodovi, salate, raviole, rižoto, arancini, kao i specijaliteti od mesa karakteristični za ovo podneblje Italije. Kada su i pitanju deserti, i tu je bio veliki izbor - čuveni kanoli, italijanski zanatski sladoled, čizkejk, tiramisu... Ipak, najviše pažnje privukla je torta na čak pet spratova, sa specijalnom glazurom i ukrasima, čija je vrijednost bila oko 15.000 eura.


Ni na piću se nije štedjelo. Osim flaširane vode, sokova, svježe cijeđenih sokova, i alkohol je bio na nivou. Pored žestine, pila su se i najfinija vina, kao i šampanjac čija je cijena nevjerovatnih hiljadu eura po boci. Dakle, samo na piće dali su približno 50.000 eura.

I na muzici se nije štedjelo. Ceca i Lukas su za nastup uzeli po 50.000 eura, međutim, dogovor sa domaćinima je da sve pjevače, osim Ražnatovićke koja je unaprijed uzela honorar, isplati preko bakšiša.


Pored nje i Lukasa, pjevali su i Jana Todorović, koja je uzela 30.000 eura, dok su Keba, Enes Begović i Šerif Konjević inkasirali po 20.000. Aleksandra Bursać i Nadica Ademov su plaćene po 15.000 eura. Naravno podrazumijevaju se i plaćene avionske karte i smještaj u luksuznom hotelu.

Svadbu je organizovala agencija za vjenčanje koja je svoj rad naplatila 20.000 eura. Duplo više je otišlo na dekoraciju, a plaćen je i smještaj gostiju koji su došli iz svih krajeva svijeta.


Svadba u brojkama

Iznajmljivanje vile, hrana i piće - 300.000 eura
Torta na pet spratova - 15.000 eura
Smještaj za goste - 20.000 eura
Smještaj za pjevače - 6.000 eura
Muzičari - 230.000 eura
Avionske karte - 20.000 eura
Organizator vjenčanja - 20.000 eura
Dekoracija - 40.000 eura

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.