x

Ronaldova komšinica otkrila kako živi fudbaler: Njegov sin se igra sam na ulici! Ima sve, ali to je zlatni kavez!

Malo ljudi se može pohvaliti time da mu je prvi komšija Cristiano Ronaldo, a njegova prva komšinica Elisabetta Betty Borel nije bila oduševljena kada je saznala da se Portugalac useljava do nje.

Betty je kćerka Juventusove legende Felicea Borela i živi u elitnom dijelu Torina.

Kada je Ronaldo kupio vilu pored njene, Betty nije bila oduševljena.

"Bilo me strah, mislila sam da će on praviti bučne partyje po noći, da će po danu praviti također puno buke, ali ništa od toga se nije ispostavilo tačnim. Cristiano i njegova porodica su najbolje komšije koje sam mogla poželjeti", rekla je Betty za novine Corriere della Sera.


Ronaldo u velikoj vili živi sa djevojkom Georginom Rodriguez (25) i djecom Cristianom Juniorom, Evom, Mateom i Alanom Martinom.

"U njegovoj kući vlada potpuna tišina. Cristiana svaki dan viđam u Rolls Royceu sa zatamnjenim staklima. U garaži ima mnogo sportskih automobila. Ima prekrasan natkriveni bazen i mali predivno uređen vrt", govori Betty.

No, biti dijete jednog od najboljih nogometaša u historiji ima i svoje mane.


"Moj otac je bio poznati nogometaš, ali ja sam imala djetinjstvo kao i sve moje vršnjakinje. Ronaldova djeca žive drukčije. Često vidim Cristiana Juniora kako vozi skateboard na dijelu ulice u koji se ne može ući, jer je na ulazu rampa i čuvari, a iza njega uvijek idu tjelohranitelji. Tako isto tjelohranitelji budu uz Georginu kada želi po lijepom vremenu prošetati s djecom, kao i sve ostale mlade majke", dodaje Betty.

Na konstataciju novinara da Ronaldo i njegova porodica žive u "zlatnom kavezu", Betty je rekla:

"Pa da, tako nekako. Kada nije u školi ili na treningu Juventusa, Cristiano Ronaldo Junior se uvijek igra sam na ulici. Ja imam četvero unučadi njegovih godina i oni se druže s djecom iz komšiluka. I mali Cristiano Junior bi se mogao igrati, ali to se ne dešava", izjavila je Ronaldova komšinica Elisabetta Betty Borel.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.