x

poraz portugala

Ronaldove suze obilaze svijet: Cristiano ne može da dođe sebi nakon poraza od Maroka! (Video+Foto)

Cristiano Ronaldo je sa svojim Portugalom ispao sa Svjetskog prvenstva u Kataru, a to znači da će u penziju otići bez titule svjetskog prvaka. 

Senzacionalni Maroko uspio je nakon Španije izbaciti i Portugal i tako se plasirati u polufinale Svjetskog prvenstva, što je najveći uspjeh afričkog nogometa.

Istovremeno, Maroko je zaključio snove Cristiana Ronalda o tome da će postati svjetski prvak s Portugalom. Jasno je, peto prvenstvo bit će mu i posljednje na kojem je zaigrao.


Stoga, ne čude suze i jecaj koje su obišle svijet. Ronaldo je odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka otrčao u svlačionicu uplakan i nije mogao kontrolisati emocije.

Iako još uvijek nije donio konačnu odluku, teško je očekivati da će slavni Portugalac još koji put zaigrati za reprezentaciju, a posebno nakon brojnih optužbi i navoda o svađi u reprezentaciji.


Bez obzira na to da li ga volimo ili ne, bilo je lijepo gledati ga na svjetskim prvenstvima. Ukupno je postigao osam golova na pet svjetskih prvenstava i postao je prvi igrač kojem je pošlo za rukom da na pet različitih Mundijala zapiše svoje ime u listu strijelaca.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.