x

Bomba iz Španije

Ronaldovo priznanje bivšim saigračima iz Reala će izazvati dosta polemika

Cristiano Ronaldo je na ljeto 2018. godine odlučio promijeniti sredinu. Napustio je Real Madrid nakon skoro desetljeća provedenog u kraljevskom klubu i potpisao za Juventus. 

Skoro 18 mjeseci kasnije Ronaldo je pojedinim bivšim saigračima iz Reala priznao da se pokajao zbog prelaska u Juventus. Barem tako piše španski list ABC.

Portugalski as je odigrao veoma dobru prvu sezonu u Italiji, ali u ovoj navodno već počinje da osjeća nostalgiju te mu nedostaje Madrid iako to nikad neće javno priznati.

Španci tvrde da je Ronaldo tek sada počeo osjećati ono što mu je rečeno kada je odlazio sa stadiona Santiago Bernabu, a to je da niti jedan klub nema snagu Real Madrida.

Ronaldo je navodno ubijeđen i u to da bi ostankom u Realu dobio dvije Zlatne lopte koje su u međuvremenu pripale Luki Modriću i Leu Messiju.

Najpopularniji fudbaler današnjice je Real napustio prije svega zato što je bio nezadovoljan uslovima u ugovoru, odnosno Florentino Perez mu nije htio dati veću platu od 25 miliona eura.

Ronaldo u Juventusu godišnje zaradi 30 miliona eura, a u Italiji mu smeta i to što mediji na Apeninima preferiraju Paula Dybalu ispred njega.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.