x

uz ovu pjesmu su plakale

Sa Divnom sam došla da Marina pročita tekst pjesme, sve tri smo plakale: Emotivna objava JK o Marini!

Pjevačica Jelena Karleuša zanijemila je od tuge zbog informacije da je preminula Marina Tucaković. Bile su bliske, bile su saradnice, bile su jedna drugoj podrška.

Kada je saznala tužne vijesti, Jelena se oprostila od Marine, koju je mnogo voljela, a sada je, kroz suze, evocirala uspomenu na nju i pokojnu majku Divnu Karleušu.

- Hvala ti Marina… Odakle da počnem? "Tihi ubica", "Moj dragi", "Ko ovu dramu režira", "Upravo ostavljena", "Magija", "Ne smem da se zaljubim u tebe", "Insomnija", "Još te volim", "Pucaj u ljubav", "Slatka mala", "Kazino", "Žene vole dijamante", "Samo za tvoje oči", "Muškarac koji mrzi žene", "Ko ti to baje", "Baš je dobro biti ja", "Ide maca oko tebe", "Krimi rad", "Ludača", i mnoge mnoge druge pjesme, napisala je Marina… počela je Jelena.


- Kada sam došla kod nje sa Divnom da mi pročita tekst za ovu pjesmu koju upravo slušate, sve tri smo počele da plačemo dok je čitala već prve stihove…. I ja sad plačem dok ovo pišem… jer ne mogu da vjerujem šta pišem… Mnogo mi je teško i to želim da podijelim sa vama… da znate da je ova žena obilježila moju karijeru i život… Eto… - dodala je Jelena u svojoj objavi na Instgramu uz pjesmu Tihi ubica. 


Podsjetimo, Marina je preminula u nedjelju 19. septembra, u 68. godini, nakon teške borbe sa opakom bolesti.

- Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumijevanju - potvrdio je tragičnu vijest Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.