x

ne štedi

Sa odvratnom Marijom ne bih ni kafu popio: Aca Lukas opleo po Zvezdama Granda, nije štedio Šerifovićevu!

Aca Lukas je burno reagovao na nedavnu izjavu svog kolege Đorđa Davida, koji mu je u jednom intervjuu poručio “da nije dobro da pljuje izvor iz kog je nekad pio vodu”, misleći na njegove komentare upućene na račun stručnog žirija i takmičenja “Zvezde Granda”.

– Nisam pio nikakvu vodu ni sa kakvog izvora i odatle se vode nisam napio. Ja sam godinama sjedio u “Zvezdama Granda” za džabe, misleći da to treba da uradim kao prijatelj. Mislio sam i da su ostali radili za džabe, ali jedina budala sam bio ja. Đorđe David je duplo kraće od mene u žiriju, tako da vjerujem da još nije ušao u priču. Tamo sam bio osam godina, pa nisam ukapirao kakvi su to prevaranti. Tako da će mu trebati još jedno dvije-tri godine da ukači o čemu se radi.


- Nema on da zna šta je meni. Ja sam za njega vasionski brod. On je mnogo kratko u “Zvezdama Granda” da bi ukapirao sve. Njegovo je da ćuti i da sluša šta ja pričam ili da se pravi blesav i da ne brani ono što ne zna. To da ću se ja možda nekad vratiti u žiri su njegove halucinacije – rekao je Lukas za Kurir, a onda osuo paljbu i na Mariju Šerifović:


– Gdje da se vratim? Da se vratim i sjednem pored odvratne Marije Šerifović? Ne bih sa njom sjeo ni kafu da popijem u istom restoranu, a ne u žiriju da sjedim, niti s bilo kime. Kad bi ih vidio na drugom kraju restorana, odmah bih izašao napolje. Nikad, hvala – poručio je on.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam čarača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr apata je bacila urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati e-mail ako trebate pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber s ovim brojem: (+66 81 302 8552)