x

SA TAKVIMA KAO ŠTO SI TI VAN RIJALITIJA NE BIH DOŠLA U KONTAKT: Dorotea i Miljana ušle u ŽUSTRU RASPRAVU, a onda se umiješala i Marija! (VIDEO)

Nakon mirnog jutra u Zadruzi, došlo je do prve žustre svađe danas. Naime, Miljana Kulić i Dorotea Jovanović ušle su u raspravu zato što je Nišlijka napala dizajnerku što je sjedila Nemanji u krilu, što njoj nije tako djelovalo, već kao da mu sjedi na spolnom organu.

Naravno, Dorotea nije željela da joj ostane dužna, pa je odmah udarila na dijete.

- Sa takvima kao što si ti ja van rijalitija ne bih došla u kontakt. Kako ti je neko napravio dijete tako pa je nestao? Sa prvim koji naiđe si napravila dijete? Dijete je prelijepo, ali njegova mama ga je napravila sa osobom... Ako pričaš o moralnim vrijednostima, kako si onda dobila dijete? - upitala je Dorotea.


- A ti odmah udaraš na dijete? - pitala je Miljana.

- Ma ona je došla ovdje da se predstavi kao mazna, pit'a... Miljana se uvijek slobodno ponašala - rekla je Marija Kulić.


- Ja sam vodila ljubav i ja sam njega iskoristila. Napila sam ga, on nikada ne bi bio sa mnom, ja se njemu ne sviđam. Ja sam vidjela da je njegova genetika super i da je prije nego što se prepustio porocima imao lijepu djevojčicu", počela je Miljana i dodala:


- Samo sam mu dolivala i rekla mu da idemo u krevet, a onda znaš šta slijedi. Insistirala sam da imam dijete sa njim, ja sam njega iskoristila, a ne on mene ironično je govorila Miljana. 


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.