x

Šabanova udovica se iselila iz porodične vile: Ne može sama da podnese tugu, evo šta će biti s kućom!

Februara mjeseca navršiće se tačno godinu dana od pogibije legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je nastradao u Njemačkoj, poslije nastupa.

Njegova udovica Gordana i dalje tuguje za njim i ne može da podnese gubitak, a sada je riješila da se iseli iz kuće u kojoj je živjela sa pokojnim mužem.

Goca je promijenila prebivalište, a nekadašnji porodični dom na Dedinju dala na izdavanje.

- Goca i Šaban su tu uglavnom bili sami, djeca su im dolazila, ali svako od njih ima svoje kuće i stanove. Kada je Šaban nastradao, Goci je sve to teško palo, a na sve to i samački život u onolikoj kući koja je za nju jednu stvarno prevelika i bespotrebna. Zbog toga je skoro riješila da se iseli potraži novi, manji dom - objašnjava dobro obaviješteni izvor i dodaje da je kuća već izdata, ali da se u nju još uvijek niko nije uselio.


U domu gdje su nekada živjeli Šaulići sve je tiho i mirno - vrata su zaključana, sve roletne spuštene, a više nema ni Šabanove umrlice, koja je mjesecima unazad bila istaknuta na kapiji.

Inače, ova kuća u elitnom dijelu Beograda prostire se na više od 600 kvadratnih metara, a za njenu kupovinu i renoviranje utrošeno je blizu milion eura.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.