x

tuga

Sad je kasno: Posljednja objava na Fejsbuku tragično preminulog Momira Lukovca tjera suze na oči!

Mladi pjevač Momir Lukovac (24) tragično je preminuo u 24 godini u Podgorici. Posljednja njegova objava na Fejsbuku je iz novembra i tjera suze na oči, budući da je otpjevao baladu Saše Matića "Sad je kasno" uz klavirsku pratnju, a istu možete pogledati ovdje.

Momir je rođen u Banjaluci, a za četiri dana, 25. aprila, napunio bi 25 godina.

Podsjetimo, drugarica i koleginica pokojnog pjevača Krstinja Todorović otkrila je detalje smrti mladog pjevača.


- To se desilo sinoć kasno, ta vijest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smjeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoub.stvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Cijeli život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pjesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi - počela je Krstinja.


Pjevačica ističe da ništa nije ukazivalo na tragediju, da je Momir bio veseo i normalan momak, a da je juče, u utorak 20. aprila, bio u studiju gdje je snimao pjesmu.

- Ja sam zvala hitnu da provjerim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gdje je živio sa tom djevojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju - rekla je Krstinja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.