x

Sahranjen estradni menadžer koji je preminuo od korone: Ispraćen u krugu najbližih!

Estradni menadžer Bor Lalević, koji je u 40. godini preminuo od posljedica korona virusa, sahranjen je danas, 14. jula, u Beogradu.

Bora je na vječni počinak ispratio uži krug ljudi zbog trenutne situacije u zemlji, uz dogovor da, ukoliko okolnosti to budu dozvoljavale, na četrdesetodnevni pomen dođu svi koji su ga poznavali i cijenili, a koji to nažalost nisu bili u mogućnosti da učine danas, piše Telegraf.rs.


Foto: Nikola Tomić/Ata Images

Među onima koji su poznatog menadžera za kojim tuguje gotovo cijela estrada ispratili danas na Novom bežanijskom groblju bili su: Aco Pejović, Boban Rajović, Aca Lukas, Bojan iz Lexington benda, Dejan Matić, Vesna Milanović i drugi.


Bor je preminuo u subotu, 11. jula. Posljednjih dana života bio je u teškom stanju. U bolnicu je primljen sa upalom pluća, nakon što je nekoliko dana imao temperaturu. Stanje mu se ubrzo pogoršalo, nakon čega je bio priključen na respirator.


Za sobom je ostavio neutješnu suprugu Ivanu, kao i brojne kolege i estradne umjetnike.

Bio je cijenjen i poštovan i kao čovjek, i kao menadžer. Blizak je bio sa mnogima sa estrade, a bend kojem je bio menadžer najduži niz godina je Lexington.

Takođe, Lalević je godinama bio menadžer i Aci Pejoviću, kao i mnogim drugim pjevačima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs/Foto: Nikola Tomić/Ata Images

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.