x

tuga na lešću

Sahranjen Igor Starović: Frontmen Divljeg kestena ispraćen na vječni počinak uz ovu pjesmu!

Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je u utorak 17. maja, poslije kraće bolesti, u 56. godini.

Legendarni pjevač ispraćen je na vječni počinak u 12 časova na beogradskom groblju ''Lešće''. On je sahranjen uz pjesmu "Kristina".

Ožalošćena porodica je poslala posljednji pozdrav svom voljenom Igoru, i to braća Aleksandar, Boris i Andrej sa porodicama, ostala rodbina i prijatelji.


Saučešće primaju njegova braća za koju je bio veoma vezan. Ne mogu da sakriju bol i tugu koju imaju zbog prevelikog gubitka, te im mnogi prijatelji prilaze kako bi ih zagrlili i pružili riječi utjehe.

Među prisutnima je i njegova kuma pjevačica Zorana Pavić, koja nije mogla da zaustavi suze zbog Igorovog odlaska.


Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gdje je bio pjevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vrijeme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje".


Grupa je uživala veliku popularnost, održali su na hiljade koncerata širom zemlje i svijeta, osvajali brojne muzičke nagrade. Prije nepunih godinu dana Igor i grupa "Divlji kesten" dobili su priznanje "Beogradski pobjednik" za "doprinos i očuvanje tradicije u pop muzici".

.

.


.

.

ž.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.