x

opraštali se na društvenim mrežama, a nisu došli

Sahranjen Saša Vidić: Kremaciji prisustvovalo samo 50-ak ljudi, javne ličnosti izostale! (Foto)

Saša Vidić, srpski kreator i stilista, iznenada je preminuo u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi, a danas je ispraćen na vječni počinak na Novom groblju. Kremaciji je prisustvovalo oko pedesetak ljudi, prijatelja, rodbine i saradnika. Ono što je svima privuklo pažnju jeste nedolazak mnogih javnih ličnosti, a koji su se putem društvenih mreža oprostili od pokojnog Vidića.

Saučešće je u tišini primala porodica, tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja.

Na oproštaj od modnog kreatora Saše Vidića prva je stigla pjevačica Seka Aleksić, noseći buket bijelih ruža, inače omiljeno cvijeće pokojnog kreatora. Na kremaciju je stigla i voditeljka Tanja Rađenović s partnerom, kao i muzičar Marko Kon, koji je zapalio svijeće za pokojnog kreatora, koji je došao zajedno sa Leontinom Vukomanović. Na kremaciju je stigao i pjevač Marko Rokvić, kao i Venesa Šokčić...


Foto: Kurir

Pjevačica Seka Aleksić održala je posljednji govor i potresnim riječima se oprostila od svog velikog prijatelja.

"Planirali smo velike stvari i radovala sam svemu što ćemo zajedno da uradimo, ali ti si riješio da odeš i, dobro, ne ljutim se kao što se nikad nisam ljutila kada si ti u pitanju, ali mi je žao, mnogo mi je žao što si nas napustio", rekla je Seka.


Foto: Kurir

Podsjetimo, Vidića je hitna pomoć dovezla bez svijesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen. Uslijedila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mjera, nije mu bilo spasa.


Foto: Kurir 

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dvije decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umjetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodjeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.