x

tuga

Sahranjena organizatorka Kuće od srca: Tužna scena na groblju potresla prisutne, kćerka sve vrijeme dozivala nastradalu majku! (Foto)

Organizatorka serijala "Kuća od srca" Jasmina M, koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali sahranjena je danas na seoskom groblju u Pločici kod Kovina.

Tužna povorka krenula je od kuće nastradale Jasmine oko 13 časova, gdje su se pješaka uputili ka groblju.

Ni kiša nije spriječila ljude da dođu i odaju počast ovoj divnoj ženi koja je, prema riječima mještana, mnogima pomogla.


Foto: Kurir

Takođe, na sahrani je bila i bivša voditeljka Jelena Matijašević, koja je bila vidno potresna, a svoju tugu krila je ispod velikih sunčanih naočara. Kćerka organizatorke je kukala je na sav glas na groblju i dozivala svoju majku, a svi prisutni su briznuli u plač.


- Molim te, mama, oprosti mi za sve. Majko moja, ne idi! Molim te - neprestalno je vikala i kukala nesrećna djevojka, koja je u jednom trenutku umalo upala u raku. Inače, Jasmina je sahranjena u grobnici babe i dede.


Podsjetimo, Mihajlovićeva je poginula u petak oko 11 časova, a njen kolega Zoran S. teško je povrijeđen u udesu koji se dogodio na Ibarskoj magistrali kod sela Lađevac. Ekipa serijala "Kuća od srca" radila je na obnovi kuće porodice Đurović, a u trenutku nesreće išli su po materijal.

.


Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.