x

Samo kod nas: U jeku pandemije doktor organizovao rođendanski dernek, policija prekinula zabavu za elitu! Svi prisutni kažnjeni!

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prekinuli su veliki korona-dernek u restoranu Golf Klub u Sarajevu. U prekidanju zabave učestvovala je i Specijalna jedinica MUP-a KS, a prisutnima su, kao i vlasniku objekta, izdati prekršajni nalozi i svi će biti kažnjeni u skladu sa zakonom.

Kako piše Klix.ba, zabava je organizovana povodom proslave rođendana jednog sarajevskog ljekara.

Policija je u restoran stigla odmah po prijavi da se u ovom ugostiteljskom objektu održava zabava koja je u suprotnosti s mjerama i preporukama koje su na snazi zbog epidemije koronavirusa.


Foto: Avaz

Zbog nepoštivanja mjera kažnjeni će biti državni ministar Staša Košarac, estradni umjetnici Halid Bešlić, Hari Mata Hari, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke, Slađana Mandić, kao i biznismen Zijad Blekić i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić.


Upravo je pjevačica Slađana Mandić na svom Instagram profilu objavila nekoliko storyja na kojima se vidi kako se prisutni zabavljaju uz muziku, hranu i piće.

U vrijeme kada se cijeli svijet, pa i BiH, bori s epidemijom koronavirusa događaj poput ovog je za svaku osudu, posebno zbog činjenice da se na zabavi našao jedan državni ministar i estradni umjetnici u kojima mnogi vide uzore.



Izvor: Klix

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/KyhBlpP