x

bivša zadrugarka o vezi s matejem

Samo ovo može biti razlog: Olja Vampirica pokazala prepiske sa Matejom, spomenula i njegovog oca!

Tragično nastradali Splićanin Matej Periš (27) godinama je gajio nježno prijateljstvo sa duplo starijom sugrađankom Oljom Ajnfalt Mihovilović (59), poznatom kao Olja Vampirica. U ispovijesti za Objektiv, hrvatska dizajnerka i nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" kaže da je među njima postojala simpatija koja se rodila sasvim slučajno i potpuno neočekivano.

Matej joj je, kaže, često govorio o svojoj porodici, kako živi s mamom, kao i da izuzetno poštuje oca.

– Tako je bilo i tokom naše posljednje konverzacije kada sam ja snimala performans ispred muzeja u Splitu. Uslikala sam se ispred broda koji se zove „Bakar”, a koji za porodicu Periš, prema Matejevim riječima, ima posebnu i sentimentalnu vrijednost – navodi Olja.


Matej joj je tada, kako dodaje sagovornica, ispričao da je na tom brodu rođen Nenad Periš.

– Matejeva baka se porodila na tom brodu i to im je jako lijepa uspomena, cijeloj porodici, a pogotovo njegovom tati, koji u kući drži sliku „Bakra”. Sjećam se da se tada Matej našalio da njegov tata ne zatvara vrata po kući jer je rođen na brodu – tužno se prisjeća  sagovornica.


Ajnfaltova kaže da joj je mnogo žao jer ljudi osuđuju Matejeve prijatelje.

– Njegovi prijatelji su dobri momci, nisu problematični. Ništa nisu mogli više da učine, pogotovo ne poslije tolikog puta i alkohola. Oni su mladi momci, puni euforije i adrenalina, došli da se provedu. Teško su vladali sami sobom u tom stanju. Svima iz Splita je srpska prijestonica sinonim za dobru zabavu.


Vampirica u razgovoru za Objektiv ističe da Matej nikada ne bi izvršio samoub.stvo.

– Svjesno nije skočio u reku, u to sam sigurna. Bio je emotivno stabilan, avanturista. Volio je zabavljati se, popiti, volio je viski. Vjerujem da je naučio na alkohol jer ga je često konzumirao, znao je da zaglavi u provodu dosta dugo – navodi Vampirica.


Koliko ona zna, kaže još, Matej nikada nije probao dr.gu.

– Da li je kao veliki avanturista možda nešto konzumirao, ne znam, ali u našim dugim razgovorima nikada nije pomenuo da je išta probao. Ne mogu ni da povjerujem da je svojevoljno skočio u vodu, ali da onako izgubi kontrolu, moguće mi je samo ako je konzumirao neku supstancu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.