x

Sandra Afrika trudna sa fudbalerom Vladimirom Volkovim!

Folk pjevačica Sandra Afrika već dva mjeseca je u drugom stanju! Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Sandra je zatrudnila sa fudbalerom FK Rad Vladimirom Volkovim, ali budući da par još uvijek nije spreman da se ostvari u roditeljstvu, pjevačica se povjerila prijateljima da će najvjerovatnije otići na kiretažu.

- Sandra ne može da vjeruje da je zatrudnila. Ona je bukvalno u šoku! Ispričala je prijateljima da joj je zaista čudno da je ostala trudna jer su se ona i Vladimir pazili. Uradila je više testova kako bi bila potpuno sigurna, a nakon što je i nalaz krvi bio pozitivan, Afrika je shvatila da se našla u najozbiljnijoj situaciji u životu. Budući da se često svađaju i raskidaju, Sandra i Vlada zaista nisu planirali da postanu roditelji, zbog čega su upali u delirijum. Ne znaju šta da rade i kako da postupe, bukvalno su očajni - počinje za naš list priču izvor blizak paru i ističe da je pjevačica sve bliže odluci da prekine trudnoću.


- Afrika je planirala mnogo projekata ove godine, nastupi su joj zakazani do ljeta, a saznanje da je trudna ju je izbacilo iz kolosijeka. Vladimira joj je više preko glave, uprkos tome što mu se vraćala i nakon što su nekoliko puta burno raskidali vezu. Baš zbog toga je svjesna da je sa njim ne očekuje blistava budućnost. Prijateljima je ispričala da će gotovo sigurno abortirati iako se mnogo plaši tog čina - uvjerava naš sagovornik i otkriva da je Vladimir u šoku nakon što mu je Sandra rekla da je trudna.


- Volkov ne zna šta ga je snašlo! Svjestan je da nije spreman da postane otac, ali prijateljima je rekao da bi mu bilo žao da Sandra abortira. Mnogo je konfuzan i ne spava noćima, što se odrazilo i na njegovu igru, pa on nije ni igrao na posljednjem meču Rada - zaključio je izvor blizak paru.

Kako Srpski telegraf dalje piše pozvali su  folk pjevačicu i njenog partnera. Dok Sandra nije odgovarala na pozive i poruke, Vladimir je pokušao da se izvuče.

- Vjerovatno je u pitanju neka šala jer je ona nedavno pričala da je trudna. Ipak, mogu da kažem da za sada nije trudna - rekao nam je Volkov.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.