x

Sanja iz Zadruge glavna p*ostitutka uhapšenog makroa: Poznato koliko je naplaćivala svoje usluge!

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković glavna je p*ostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima, saznaje Kurir.

Izvor Kurira iz istrage otkriva da su Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplijenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplijenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog djevojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cijena joj je od 250 do 500 eura za sat - otkriva izvor.



Prema njegovim riječima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahtjeve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

- Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cijenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti - dodaje sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.