x

Sanja progovorila o elitnoj pros..tuciji, a onda otkriveno kako je povezana sa Mihajlom Maksimovićem!

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", novinarka Srpskog telegrafa, Zorica Radulović otkrila je detalje privođenja, kao i povezanost Sanje Stanković sa eltinom pros..tucijom, a onda je popularnu plavušu ispitivala o informacijama vezanim za njeno poznanstvo sa Mihajlom Maksimovićem koji je privođen pod sumnjom da je umiješan u elitnu pros..tuciju.

- U Zadruzi se pominje tema elitne pros..tucije, pa bih porazgovarala sa tobom. Da li je istina da si miljenica Mihajla Miljkovića i da li ste se poznavali? - upitala je novinarka.

- Ja sam za tog Mihajla čula kada je Stanija prokomentarisala u svađi, tako da ja uopšte ne znam ko je gospodin ili dečko, šta god da je - odgovorila je Sanja.

- Tvoje ime je osvanulo na spisku klijenata koje on zastupa. A policiji i javnosti je poznato da se vas dvoje poznajete. Između ostalog, sama si spomenula svađu sa Stanijom, gađala si je kad ga je pomenula, pa sam htjela da budeš iskrena - nastavila je novinarka.


- Ja gospodina ne poznajem, možda sam bila u društvu u kom je on boravio. Ne znam, kako se preziva već? Maksimović - odgovorila je Stankovićeva.

- U policiji je potvrđeno da si se bavila elitnom pros..tucijom - nastavila je novinarka, ali ju je Sanja prekinula, želeći da je demantuje, tvrdeći da policija nema pravo da iznese takve informacije.

Međutim, kako Stankovićeva nije imala namjeru da prizna, novinarka Zorica Radulović je iznijela neke detalje koji je povezuju sa Maksimovićem:

- Sa kim si bila na Sejšelima i reci mi od kada datira tvoje poznanstvo sa Božanom - glasilo je sljedeće pitanje.


- Poslovno sam radila, za jednu kuću. A Božanu znam iz kluba, dolazila je, a ja sam radila kao hostesa. Ja mislim da jesam, ne družim se ja sa njom. Nikada nisam putovala sa Božanom - tvrdila je Sanja.

A onda se ispostavilo da zna jednog aktera priče o pros..tuciji, a to je izvijesni Dejan Manasijević koji je, navodno, za Sanjin prelazak u "jato" Mihajla Maksimovića uzeo novac:

- Zovite Dejana i neka on potvrdi da li je to tačno, Bože me sačuvaj. Ne znam šta želite da čujete, ja kažem kako jeste. Ja sam i te kako upućena u pravo...zato što sam polagala prekršajno i krivično pravo na fakultetu - pravdala se Sanja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.