x

Sanja progovorila o prevari! Otišla Matoroj iza leđa na odmor sa fudbalerom Nestveda: Ispričala šta se dešava!

Sanja Stanković oglasila se povodom spekulacija da ne gubi vrijeme dok je njena djevojka Jovana Tomić Matora u "Zadruzi 3"! Navodno, ona se provodila sa fudbalerom danskog kluba Nestved, Stefanom Vicom, na Jahorini. Na društvenim mrežama i jedno i drugo objavili su po fotku sa ove planine, a ona tvrdi:

"Stefan i ja smo prijatelji već pet godina i ništa više od toga."

Sve gradske priče navodno su pokrenute zbog zategnutog odnosa koji vlada između nje i Matore. 

Upućeni u ljubavni život bivše zadrugarke, sa druge strane, tvrde kako se do ušiju zaljubila u fudbalera sa kojim trenutno uživa na planinskoj ljepotici.

"Sanja je poludjela zbog Jovaninog ponašanja u 'Zadruzi 3'. Ona je vidjela da je Jovana flertovala sa Kenedijem, što je mnogo pogodilo, ali je dotuklo to što je Luni poklonila narukvicu. To joj nije oprostila, nego je riješila da joj pošalje pismo, u kojem je najoštrije osudila njeno ponašanje, nakon čega se pokupila i otišla sa Stefanom na zimovanje", rekao je dobro obaviješteni izvor.


Kako se dalje navodi, ona je sa Stefanom odsjela u jednom od najluksuznijih hotela na Jahorini, a društvo im prave njegov drug i njegova djevojka, tvrdi izvor i dodaje:

"Izlaze svako veče i provode se, a Sanja i ne prati dešavanja u 'Zadruzi'. Stefan se trudi da joj ispuni sve želje i da što više vremena provedu zajedno. Baš joj je lijepo pored Stefana i riješena je da okonča vezu sa Matorom čim ona izađe iz rijalitija."

Inače, Edis Fetić, poznatiji kao gospodin Torta, svojevremeno je otkrio da je Sanja bila sa njegovim prijateljem! On je, naime, u rijalitiju ispričao kako je Sanja spavala sa jednim njegovim prijateljem iz Novog Pazara, što je Stankovićeva prenijela Matoroj tokom posjete za Novu godinu.


Matoru je to veoma naljutilo, pa je napala Edisa pred svima.

"Kada je Sanja bila ovdje za Novu godinu, rekla mi je da postoji klip na kojem pričaš da je Sanja bila sa nekim tvojim drugom iz Novog Pazara. Prije ću da vjerujem svojoj djevojci, koja kaže još da postoji i klip, nego kada ti kažeš da to nisi rekao", odbrusila mu je Matora, dok se on pravdao da to nije rekao.

Posljednjih dana, pak, Matoru u rijalitiju izjeda crv sumnje da li je Sanja raskinula sa njom zbog narukvice koju je poklonila Đoganijevoj za proslavu Novu godine.

"Pući ću sa mozgom. To mi je najvažije, to me održava. Da sam zas*ala, zas*ala sam, ali samo da znam...", povjerila se ona Lepom Mići.

"Čovjek uvijek padne na stvarima o kojima ne razmišlja", rekao joj je Mića, dok je Matora sve vrijeme gledala u jednu tačku.

On ju je tom prilikom savjetovao da ne treba previše o ovome da razmišlja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.