x

Sanja Stanković poslala poruku Vladimiru Tomoviću: Dođi i opipaj me! (FOTO)

Izjava Vladimira Tomovića da voli prirodne djevojke bez plastičnih operacija, zbog čega je napravio odabir i Sanju Stanković etiketirao kao djevojku od plastike, bivšu zadrugarku je razbijesnilo.

Naime, Vladimir je imao mogućnost da između Kije Kockar, Ane Korać i Sanje Stanković odabere ženu koju bi oženio, a on je bez dvoumljenja odabrao pobjednicu "Zadruge 1".

- Kristinu Kockar ne poznajem, ali je djevojka na mjestu. Sanja Stanković nema lijepo mišljenje o meni iako me ne poznaje. Fizički je najviše moj tip Kija jer nema plastičnih operacija, ove dvije imaju puno plastičnih operacija, ja to ne volim. Jeste da sam ja u "Zadruzi" napravio manji izlet sa nekom koja je ne daj Bože sva od plastike. Ima 1% ljudi koji je u zabludi kakva je Stanija, ona je katastrofa koja hoda. Ja je ne bih ni štapom takao - izjavio je Vladimir, a zbog ovoga se Sanja Stanković našla uvrijeđenom pa mu je poslala poruku:


- Dragi moj Vladimire, vjerovatno si navikao na plastiku pa ne znaš da prepoznaš prirodu. Ja nemam nijednu plastičnu operaciju. Možeš i da provjeriš ako mi ne vjeruješ, tj. ako Matora odobri- napisala je Sanja, a Vladimir joj je ubrzo odgovorio:

- Draga moja Sanja, svaka čast ako nemaš, neću provjeravati, vjerujem na riječ. Navikao sam ja na prirodu, ali mi se ponekad omakne neka plastična kesa. Živa bila, sve najbolje - napisao je Vladimir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.