x

Sanjina drugarica iz škole iznijela detalje koje niko nije znao: Bila je odličan đak, djevojka za primjer, a u jednom trenutku se sve promijenilo!

Sanja Stanković koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga" posljednjih mjeseci puni medijske stupci zbog optužbi da se bavi pros..tucijom. Naime, za plavu barbiku kruže mnogobrojne priče, a njena drugarica iz djetinjstva otvorila je dušu za alo.rs i otkrila detalje koje niko nije znao.

"Sanja je bila moja najbolja drugarica u školi. Nismo se razdvajale, dijelile smo sve tajne, lijepe i loše trenutke zajedno. Bila je djevojka za primer, odličan đak i veoma dobra osoba", rekla nam Sanjina nekada bliska drugarica iz Bora.

Međutim, poslije škole je Sanja odlučila da se preseli za Beograd kako bi nastavila školovanje, i tada se sve mijenja.

Sanja je prestala da se javlja starom društvu, a promjene u njenom izgledu su bile očigledne.


"U Beogradu je imala veću slobodu, počela je dosta da izlazi i upoznala moćne momke. Meni se više nije javljala, a kada sam je poslije odlaska vidjela, shvatila sam da je napravila velike promjene u izgledu", govori za alo.rs Sanjina bivša prijateljica. 

Međutim, još veći šok je doživjela kada je vidjela da njena nekadašnja drugarica postaje rijaliti učesnica.

"Kada sam je vidjela u rijalitiju "Zadruga" nisam mogla da povjerujem. Odličan đak, djevojka koja je vrlo pametna i ima potencijal postala je rijaliti učesnica. Nisam mogla da se pomirim sa tim, koliko god da se nismo vidjele, nisam mogla da zaboravim koliko lijepih trenutaka smo provele zajedno", govori.


Najveći šok je uslijedio kada su Sanju počeli da povezuju sa pros..tucijom. 

"Niko u Boru ne može da vjeruje da se ta djevojka bavi najstarijim zanatom. Jednostavno ne mogu da povežem Sanju koju sam nekada znala sa današnjom Sanjom", rekla je Stankovićkina drugarica za alo.rs.

Podsjetimo, Sanja Stanković je učesnica rijalitija "Zadruga", a nakon hapšenja m.kroa Mihajla Maksimovića klupko je počeo da se odmotava.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.