x

SANJU I MATORU NAPALI HULIGANI: L*zbijke, m*rš odavde, prebićemo vas, HAOS U CENTRU BEOGRADA!

Prvi rijaliti gej par u Srbiji, Jovanu Tomić Matoru i Sanju Stanković napali su huligani jer su se ljubile na ulici u centru Beograda! Ekipa Informera uhvatila je bivše takmičarke Zadruge dok su se šetale prijestonicom i razmjenjivale nježnosti.

Tako smo prisustvovali i sceni kada su, poslije strasnog poljupca, prolaznici počeli da ih prozivaju i psuju. Jedna žena im je grubo dobacila: "L*zbijke, m*rš odavde!", zbog čega je Matora doživjela nervni slom i krenula u fizički obračun - piše Informer.


Foto: Informer

Frka je počela kad su Jovana i Sanja pošle u kupovinu, sve vrijeme se držeći za ruke. Čim su opustošile butike, njih dvije su ogladnile, pa su stale u red ispred fast-fuda. Zaljubljene zadrugarke uzele su po parče pice, a pošto su jele s nogu, umazale su se po licu, a zatim su prolaznicima priredile perverznu scenu! Jovana je odlučila da očisti Sanju tako što ju je lizala po licu, a ovaj gest je izazvao zgražavanje nekih prolaznika. Situacija je kulminirala kada su između zalogaja uslijedili i vatreni poljupci, koji su odmah privukli poglede. Pored onih koji su ih bodrili riječima:

 - Svaka čast, djevojke, super ste - bilo je i onih koji očigledno ne podržavaju gej veze.

- L*zbijke, m*rš odavde! Kako vas nije sramota?! Vas treba prebiti! Mamu vam je*em - dobacila im je jedna prolaznica, zbog čega je Jovana, poznata po burnom temperamentu, skočila kao oparena i jedva se suzdržala da je ne udari:

- Šta, bre, hoćeš?! Nemoj da te nalupam!

Za to vrijeme manekenka je pokušavala da smiri svoju djevojku, pa je Jovanu vukla za ruku i govorila joj da iskulira. Njih dvije su ubrzo nastavile da završavaju obaveze po gradu, izazivajući pažnju prisutnih gdje god da su se pojavile.


Matora je za Informer potvrdila da su ih provocirali na ulici, ali je dodala da je ipak mnogo više onih koji ih podržavaju.

- U trenu sam odlijepila, htjela sam da se bijem, ali me je Sanja spriječila! Nas dvije se volimo i ne želimo to da krijemo. Ne razumijem zašto je problem da se poljubimo na ulici?! Srećom, Sanja me je odmah smirila i rekla mi da ne obraćam pažnju na nepristojne ljude - objašnjava Jovana.


Izvor/Foto: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.