x

Sarajevska pivara proizvela novu liniju bezalkoholnih pića!

Sarajevska pivara d.d. na tržište Bosne i Hercegovine plasirala je novu liniju gaziranih bezalkoholnih pića pod nazivom Joys. Ovi sokovi su proizvedeni u četiri okusa- kola, Hugo s okusom zove i mente, citrusni okus Spritz i tonik s okusom maline.

 „Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji gaziranih bezalkoholnih pića stranih brendova, odlučili smo da pokrenemo vlastiti, domaći brend s okusima za koje smo sigurni da će se svidjeti konzumentima. Proizvodnjom palete proizvoda Joys, upotpunili smo naš bezalkoholni program i zaista smo zadovoljni prvim reakcijama kupaca,“ ističu u Sarajevskoj pivari d.d.

Od početka godine, Sarajevska pivara d.d. je plasirala dva nova proizvoda- vodu Lejlu s okusom limuna u limenci i Lejlu gaziranu vodu. Joys proizvodi su dostupni u pet ambalaži od pola litra, 1,5 l i 2l. Ove godine Sarajevska pivara, kao najstarija fabrika u našoj zemlji, obilježava 155 godina postojanja, i osim plasiranja novih proizvoda, realizira se i niz aktivnosti u koje su uključeni institucije i pojedinci koji su sarađivali i sarađuju sa Sarajevskom pivarom.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.