x

SARAJEVSKA PRINCEZA PONOVO ODUŠEVILA: U Grandu su svi voljeli njen glas, a tek ćete uživati u njenoj pjesmi!

Uvijek smjerna djevojka, Belma Karšić je kroz predstavljanje u Zvezdama Granda zasijala u cjelosti. Dijamant se iskristalisao, a mlada pjevačica je nizala samo pohvale na račun pjevanja, ali i ponašanja. Njen glas nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a da tako ostane i dalje predstavila je novu pjesmu ``Hej, pameti``, na koju će, vjerujemo, djevojke i žene ``otkinuti`` već na prvo slušanje.

Belma je ostala dosljedna sebi. Prirodna ljepota je i dalje krasi, kao i glas i emocije. Nije podlegla uticaju današnje muzike koja nam se servira, te je publici podarila jednu kvalitetnu pjesmu, sa spotom, u čijim prizorima ćete, zasigurno uživati.

 

Belmin novi projekat očigledno je naišao na veliko oduševljenje od strane publike. Tako je jedni nazivaju sarajevskom princezom, drugi vape za tim da Grand više ulaže u njen talenat... Kako god, numera ``Hej, pameti`` je definitivno pronašla put do srca svih oni koje znaju cijeniti dobro. Inače, muziku i aranžman za novu pjesmu radio je Dejan Momirovski, dok je tekst napisao Ljupče Vasilev.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.