x

Sarajka Zerina Hećo odlazi u Rusiju?!

Učesnica Parova Zerina Hećo će po svemu sudeći zbog potpisivanja ugovora sa ruskom produkcijom kućom napustiti rodno Sarajevo. Sve loše je ostavila iza sebe, pa tako i bivše ljubavi, među kojima je njen cimer iz najpoznatije vile na Balkanu Nikola Lakić. 

U kratkom razgovoru za Ekskluziva.ba portal, Zerina Hećo je otkrila kako joj je posao prioritet i da je presretna zbog potpisivanja ugovora sa ruskom producentskom kućom. 

 

- Skoncentrisana sam sada na karijeru maksimalno, kao i na Sarah, muškarci me apsolutno ne zanimaju - rekla nam je Zerina koja zbog samog ugovora nije smjela otkrivati više detalja. Na pitanje da li će zbog posla morati otputovati u Rusiju, ona je kazala kako će vrijeme pokazati svoje. 

 

Također, nije željela puno da priča i o bivšima, te je konkretno objasnila šta je problem i zašto teško pronalazi srodnu dušu. 

 

- Što se Nikole tiče ta priča je završena odavno i dečko pored toga što se preko mene jedino može eksponirati u medijima ništa drugo nije ni postigao. Jako je teško biti sa ovakvom ženom u bilo kojoj vrsti veze, jer se muškarci plaše dominacije u svakom smislu. 

 

Ona ističe kako je ponosna zbog najnovijeg projekta, ali i da to nije jedina stvar na kojoj radi. 

 

- Također pripremam pjesmu i još niz projekata, trudim se da nešto napravim od te popularnosti koju sam dobila. Ne obazirem se više na negativne komentare i novinske članke i što me nekada pogađalo sada mi je smiješno.

 

Hećo za kraj dodaje kako joj je žao što nema veću podršku Bosanaca i Hercegovaca. 

 

- Jako je teško biti prihvaćen ako uspijevaš u nečemu na našim prostorima, jer ovdje se sve osim uspjeha prašta - uspjeha bilo koje vrste.

 

Inače, Zerina je nedavno boravila u Beogradu gdje je snimala emisiju `Zvijezda na 24 sata`, a tom prilikom je napravila pravu pometnju u jednoj kafani, gdje se prihvatila i mikrofona. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.