x

Saša Matić 16 godina je u braku sa lijepom Anđelijom: Pjevač priznao da bi zbog ovoga momentalno napustio suprugu!

Saša Matić uživa u skladnom braku sa Anđelijom, a osmijeha i dobre atmosfere ne manjka u njihovom odnosu. Ipak, kada bi to izostalo, pjevač je priznao da bi momentalno otišao od supruge i više se nikada ne bi vratio.

- Supruga i kćerke su navikle su da zbog posla često nisam kod kuće i razumiju me. Kada sam kod kuće, trudim se da provedemo kvalitetno vrijeme i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju da li sam strog ili popustljiv tata, a ja nisam ni jedno, ni drugo jer nikada nisam tu - kaže rekao je i dodaje koja je tajna njegovog uspješnog braka.


- Nema tu tajne. Ljubav, razumijevanje i podrška, a kod mene sve to postoji. Ako me pitate da li moram da se iskupim, jer nisam kod kuće, pošteno da vam kažem, ne iskupljujem se ni sam sebi. Kada sam kod kuće, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, smijemo i uživamo, a ako nije tako, odmah odem. Znam da je to sebično, ali to je istina. To isto važi za brak, da je atmosfera između mene i supruge nekada bila loša, otišao bih - otkrio je Saša.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.