x

SAŠA MATIĆ U PREPUNOJ ARENI: Beograd pjevao sa Saletom! (FOTO+VIDEO)

Kralj balada, Saša Matić sinoć je održao spektakularan koncert u prepunoj Štark Areni u Beogradu. Baš kao što su organizatori i najavljivali, bio je ovo istinski spektakl, uz najsavremeniju produkciju, pažljivo osmišljenu scenografiju, specijalne efekte, plesače...

Za odlično organizovan koncert Saše Matića pred skoro 20.000 ljudi bila je zadužena Kamarad produkcija na čelu sa Markom Maksimovićem i Borom Lalovićem.

Matićev izlazak na scenu publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom, a on im je odgovorio pjesmom "Ne bih ništa menjao" kojom je započeo troiposatni spektakl.

- Ako bih nešto mijenjao u životu to sigurno ne biste bili vi! Vi ste moja najveća ljubav na svijetu. Ko nije našao ljubav, neka je nađe do sljedećeg koncerta, a ja samo sa vama želim da dočekam kraj - rekao je Saša.

Pjevač je damama čestitao njihov praznik, a zatim je nastavio sa hitovima kojima je publiku bacio u trans.

Atmosferu su dodatno zagrijali Matićevi gosti: Aleksandra Prijović, Aco Pejović, Aca Lukas i Peđa Medenica, koji su prisutne u krcatoj Areni počastili sa nekoliko svojih pjesama.

Kao što se i očekivalo, Saša je i ovoga puta u Areni okupio pola estrade, a neki od kolega su čak otkazali vlastite nastupe da bi prisustvovali njegovom koncertu.

Više od tri sata publika je bila u transu, a Saša Matić i Kamarad produkcija ponovo su pomjerili granice i nadmašili očekivanja prisutnih, a estradi zadali težak domaći zadatak.

Napomenimo i to da se spektakl u Štark Areni nastavlja i večeras, a dio prihoda od oba koncerta biće usmjeren dječjem odjeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.