x

PROMIJENILA ŽIVOT

Saša Popović održao riječ! Krstinja smršala 88 kilograma, a sada joj on plaća operaciju zatezanja kože!

Krstinja Todorović, finalistkinja 14. sezone "Zvezde Granda" uspjela je da smrša preko 80 kilograma.

Ona se u muzičkom takmičenju prvi put pojavila u miniću, a članovi žirija odmah su prokomentarisali njen izgled, i tada je Saša Popović odmah ponudio rješenje kako bi izgubila višak kilograma.

Pjevačica je otkrila da je danas tačno dvije godine otkako se prvi put operisala, kada joj je urađeno smanjenje želuca. Poslije te intervencije, mlada pjevačica je uspjela drastično da smrša, čak 88 kilograma, a sve dosad je čekala da preduzme dalje korake.


Naime, Popović joj je obećao da ukoliko skine višak kilograma, da će joj platiti uklanjanje viška kože, što upravo dolazi na red u njenom životu.

Jaka volja i savjeti nutricioniste pomogli su joj da danas izgleda mnogo bolje.

- Danas je tačno dvije godine kako sam se operisala i imam 88 kilograma manje. Prezadovoljna sam rezultatom, a vrlo brzo će isti biti potpun - kaže Krstinja za 24sedam i priznaje da joj novi način života i te kako prija:


- Sada se osjećam super, ma odlično. Navikla sam na mali unos hrane, a da bude češće, i to mi prija.

Krstinja ističe da u januaru slijedi nova operacija - zatezanja kože.

- Da, vrlo brzo ću se operisati. Jako se radujem. Tačan datum još uvijek ne mogu da otkrijem, ali mogu da vam kažem da je u pitanju kraj januara. Jako sam uzbuđena, ne mogu da kažem da mi je svejedno, negdje i strah postoji, ali volja je jača od svega i jedva čekam da se to desi - kaže ona.


Na pitanje da li se čuje sa direktorom „Zvezda Granda” kaže i da li će održati riječ, kaže:

- Hoće, Saša će održati svoju riječ. Naravno da smo u kontaktu. Jedva čekam da se ista desi i da krenemo punom parom u nove pobjede.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.