x

nakon što je zaprijetila tužbom

Saša Vidić još žešće udario na Viki: Smrdiš kao tigar, pjevala si na kupusijadi!

Saša Vidić žestoko je u svom stilu odgovorio Violeti Viki Miljković, koja je preko svog advokata poručila da će presaviti tabak i pravdu potražiti na sudu.

Povod za tužbu je kreatorov intervju za Kurir u kome je, između ostalog, rekao da pjevačici nije dozvoljavao da nosi njegove kreacije osim ako ih ne kupi, kao i da pjevačica "smrdi" i da joj se cijela kuća osjeća na podvarak.


- Viki, draga moja Viki! Smrdiš na podvarak, smrdjela ti je i kuća. Ne znam sad da li ti i taj stan smrdi na podvarak. To je pod broj jedan. Broj dva: smrdiš generalno kao tigar zato što ne koristiš dezodorans. To i sama znaš. Pod broj tri: koji integritet ti imaš, pjevaljko. Pjevala si dok nije bilo "Granda" na vašaru i Kupusijadi! Ćuti, Viki, sramoto! - oštro joj je poručio Vidić.


Kreator je istakao da Viki može slobodno da ga tuži, ali i da joj da sprema kontratužbu.

- Super. Samo neka Viki tuži. Ide tužba, pa će onda kontratužba. Ne znam šta hoće kad ona smrdi? Kako se ne sjeća haljine koju sam joj pozajmio iz "Zekstre", imam svjedoke koji su još živi. Nisam više mogao da prodam tu haljinu koju je nosila od smrada. Ni hemijsko nije moglo da je opere - završio je u svom stilu Vidić.


Podsjetimo, Viki je preko svog advokata demantovala sve što je u intervjuu o njoj ispričao kreator.

- Ovim putem demantujem neistinite informacije koje su u mediju Kurir.rs objavljene o meni. Nije istinita informacija koja je navedena u tekstu, a odnosi se na moje nepokretnosti i nepokretnosti moje porodice. Neistinita je i informacija da ja kupujem garderobu sumnjivog porijekla i da nosim falsifikate. Takođe, neistinita je i informacija koja se odnosi na moju privatnost. Sve navedene informacije o meni predstavljaju grubu neistinu i duboko mi vrijeđaju ličnost - navela je Viki u odgovoru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.