x

SAŠKA BRANI KIJU OD ĐOGANIJEVE I ĐURIĆEVE: Tamara se j**e sa milionerima za pare!

Saška Karan stala je u zaštitu Kristine Kije Kockar nakon što ju je Tamara Đurić nazvala klozetarkom. Pjevačica smatra da starleta napadima na pobjednicu "Zadruge" podržava Lunu Đogani koju očima ne može da vidi.

Folkerka je osula paljbu po rijaliti zvijezdama i optužila ih da naplaćuju s*ksualne usluge milionerima.

- Očigledno je da u ovoj banana državi postoji jedna nova generacija čovjekolikih majmunica, koje popularno možemo nazvati "balkanske narikače ofucare", koje vape za slavom i reputacijom gazeći preko kulturnih, harizmatičnih, multitalentovanih, prirodno lijepih, emocijalno i socijalno inteligentnih ljudi, dakle multikvalitetnih ljudi.


- U ovoj državi se ne uvažava kvalitet već kvantitet ovakvih raspalih mediokriteta. Ti ćeš da prozivaš moju fakultetsku Kiju, višestruku državnu prvakinju u plesu? Da je nazivaš klozetarkom, a ne zna čovjek gdje si više šuplja i jeftinija. Srbijo, dozvolila si ovakvim pregaženim ofucarama da voze auto od 160.000 eura tako što su se j**avale sa milionerima, bez trunke rada i truda, bez završene čak i osnovne škole i bez poznavanja osnovnih moralnih i teoloških kodeksa.


Poznavanje božjih zapovijesti i čitanje Biblije joj je takođe ravno nulari, obzirom da kao Fulja (Luna) obiluje mržnjom, malicioznošću, patološkom ljubomorom, željom da spuštanjem drugih zarad uzdizanja sebe, bahatošću, ponositošću. Samo ovakve dudlare mogu i da podržavaju Lunu. Isti se istom raduje! Srbijo, treba da te je sramota kome daješ medijski značaj i pravo glasa, pravo na svoje javno mišljenje, umjjesto da na sva usta ističeš: "Fulje Droljani, u pokušaju da sve te nepremostive božje grijehove potpuni ispegla praveći lažnu žrtvicu od sebe". Narode moj, imate upečatljiv primjer jednog nenadmašenog zla koje se ponosito predstavlja u javnosti iznova i iznova, primjer nečovjeka kakav niko od nas nikada nije mogao da vidi. Dosta je bilo više promovicije k*rvi, starleta, zatucanih, ofucanih - napisala je Saška o prešla na Anabelu:


- Kija vam je primjer kojim putem treba da nastavite, da treba da se cijene stvari koje imaju poentu svog obitavanja. Dozvolili smo da jedna ponosna ofucana dronfulja (najveća na Balkanu, mislim na Lunu i njenu još drskiju i podmukliju mama fuksu Bukvu) ponosno hoda našim ulicama i našim ekranima. Zapitaj se, Srbijo, dokle si dogurala i na šta si spala - završava pjevačica.


Saška Karan nagazila je Slobu Radanovića zato što nije zaštitio Kiju.

- Gdje je opet mutava isfotošopirana Balvančina da zaštiti svoju bivšu ženu? Jer, kako je sam izjavio, on uvijek, ali uvijek uskače u odbranu svog najvećeg prijatelja u životu - Kristine. Gdje si, p*zdo? - napisala je pjevačica.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.