x

NE ŽELI DA STANE

Saška Karan otkrila da joj se javilo još 6 žena koje je Era napastvovao: Tužićemo ga i uzeću mu motel! Ići će direktno u zatvor!

Od kada je objelodanila da je Era Ojdanić pokušao da je s.luje, Saški Karan su se javile još neke žene i povjerile joj se da je pjevač i njih napastvovao.

Kako kaže Saška, riješile su da ga tuže i ojade za pare i imovinu.

- Javilo mi se još šest žena sa raznih strana koje je Era napastvovao. Neke su već starije žene, a neke bogami i mlađe. Jedna od njih sad živi na Novom Zelandu, druga u Kaliforniji, ostale su ovdje u okolini. Dogovaramo se sve da ga tužimo. Ja lično imam dva advokata i te žene po jednog. Sa osam advokata taj matori kicoš i hvalisavac ide direktno u zatvor. Uzeću mu motel jer se mnogo k..či sa njim - započinje priču pjevačica i objašnjava kako je reagovala kad je čula da Era bježi u Albaniju da se ženi.


- Čujem ovih dana da moli televizijske urednike da me cenzurišu, sve živo pokušava kako bi me zaustavio. Optužuje me kako mi treba reklama preko njega. Taj isti Era je zarad reklame u prisustvu fotografa sramno urlikao na sahrani Bore Drljače prenemagajući se i folirajući se. Hvali se da ide da se ženi u Skadar, od toga nema ništa, matori je jednom nogom u grobu, čeka ga Bora Drljača.


- Možda prije želi dole da pobjegne da se sakrije jer je nanjušio da mu se sprema zatvor. Krije se kao neki pacov, ali policija će ga naći gdje god bio - kaže Saška za "Star", a prenose mediji.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.