x

Saška Karan otkrila pravo lice pčelara iz Kupinova: Priznala da ne smije da uđe u rijaliti zbog Mikija Đuričića, razvezala jezik, pa ga ogolila skroz!

Mnogi očekuju da će se Saška Karan pojaviti kao novi učesnik rijalitija "Zadruga 2", međutim, po svemu sudeći, do toga neće doći. Ona se obratila fanovima preko duštvenih mreža te otkrila istinu o odnosu sa Mikijem Đuričićem. Ona je u obrazloženju navela da je od pčelara iz Kupinova dobila javne prijetnje da će je odrobijati.

Ona je do detalja obrazložila razloge zašto ne želi da postane ravnopravni učesnik rijalitija, pa oplela po Đuričiću i njegovom ponašanju. Ona je na svom Fejsbuk profilu napisala:

"Zbog velikog interesovanja i spekulacija u javnosti osjećam dužnost i potrebu da vas obavijestim po drugi put da ove sezone ne ulazim ni u jedan rijaliti", pa je dodala:


"Glavni razlog je sto se na čelu produkcije nalazi odbjegli vepar iz Kupinova koji se za sve pita. Ne Želim da se takmičim sa nekim ko po cijeli dan spava u izolaciji, manipuliše produkcijom i takmičarima, naziva članove produkcije i režije pogrdnim imenima -nesposobnjakovici,idioti,kreteni". 

Pjevačica je iznijela sve što zamjera Mikiju:


"Pritom ja nikad nisam radila za neku produkciju,uvijek sam kao sto i sami znate samostalni igrač. To je čovjek koji ima problem sam sa sobom,a ne sa mnom. Da li je to posljedica droge koju uzima sto je i sam priznao ,a i Mina posvjedočila prije mjesec dana ili su problemi psihičke prirode ,ne ulazim u to? Čovjek koji mi javno prijeti prije neki dan da će da me ubije i da me odrobija. Čovjek koji kaže da učestvuje u zabavno humorističkom programu i koji kaže da sam ja zlo koje mu smeta .Ustvari istina je sasvim obrnuta ,on je to zlo. Sjetimo se u rijalitijima kako je tukao prvo svog najboljeg prijatelja Miću ( Mića je molio produkciju "Zadruge" da Miki učestvuje u njoj), a on mu je baš lijepo vratio ,isprebijao ga pred milionima gledalaca.


Taj "humorista" je tukao Ivana Gavrilovića u rijalitiju, Uroša Ćertića, zatim novinaru Milanu Miloševiću udario šamar, udario Gastoza, udario Marka Vanilu,Jelenu Golubović gađao ciglom,Miljanu Kulić(trudnicu) gađao kamenjem...Šta reći ,da takva stoka meni komanduje tako što ce da određuje produkciji šta će ko u rijalitiju da radi i koji zadatak će ko da dobije??? S ' obzirom da se hvalio ljetos u Zemunu da je njemu i Luni obezbijeđeno prvo i drugo mjesto,ne žzelim da učestvujem u takvoj lakrdiji. Da li je to tako ili ne ? Ne znam,vidjecemo na kraju,ali nesumnjivo je da zahvaljujući takvim njegovim učešćem jednostavno show vipe nije na nivou,izgubio je smisao". 

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.