x

Savjet Tommyja Hilfigera: Pet modnih komada koje svaka žena mora imati u ormaru

Tommy Hilfiger jedan je od najpopularnijih američkih dizajnera, a priznanje za izvanredno dostignuće u svijetu mode nedavno mu je udijelilo i Britansko modno vijeće.

Uistinu sam počašćen dobitkom ovog priznanja. Puno mi znači to što sam se pridružio dugačkoj listi nevjerojatnih modnih ikona koje su ga također dobile i što me prepoznala ovako važna organizacija u industriji.

Izvanredno dostignuće za mene znači upotrijebiti modu za pozitivne promjene. To je moja misija od samog početka i želim da me tako pamte, kao nekoga tko je brinuo o drugima i pokušao poboljšati svijet. Moda je ultimativno sredstvo kreativnog samo-izražavanja i način da pokažete svijetu tko ste vi zapravo.

Moda nema veze s nekim trendom ili odjevnim komadom, nego s identitetom. Želim da se svi osjećaju samopouzdano u tome što nose i zato volim dizajn koji će pomoći ljudima da izraze svoju individualnost na autentičan način, kazao je Hilfiger za Vogue.


U istom intervjuu otkrio je i koji su to modni komadi koje bi svaka žena morala imati u svom ormaru.

Vjerujem u udobne, sofisticirane i svestrane klasike u kojima možete biti od jutra do mraka, ići od ureda do restorana. Nakon više od 40 godina u modnoj industriji, shvatio sam da klasičan stil odijevanja ima izdržljivu kvalitetu koju novi trendovi nikad ne mogu nadmašiti, objasnio je dizajner i naveo pet must have komada za svaki ženski ormar.


1. Klasična bijela košulja

2. Dobro krojene traperice

3. Blejzer

4. Klasičan kaput

5. Modni dodatak poput sata ili komada nakita


(Zadovoljna.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.