x

trend i udobnost

Savršene ljetne haljine koje ćete rado nositi i po gradu i na plaži

Od onih klasičnih haljina u stilu košulja pa do modela od lana i pamuka, haljine i ovog ljeta dominiraju modnom scenom.

Prozračne, lepršave i udobne, haljine su definitivno jedan od najpoželjnijih komada tokom ljetne sezone. Mnogi ih vole nositi u svakodnevnim prilikama, na posao ili u grad, kao i tokom nekih posebnijih prilika.

Oni najjednostavniji modeli savršeni su za odlazak na plažu, a nove kolekcije donijele su pregršt upečatljivih modela koji će se s lakoćom uklopiti u svaku garderobu. Od onih klasičnih haljina u stilu košulja pa do modela od lana i pamuka, haljine i ovog ljeta dominiraju modnom scenom.


Kada govorimo o idealnim modelima za ljeto, pravila gotovo da i nema. Bitno nam je da budu ležerne i ugodne za nošenje te što prozračnije kako bismo se u njima osjećale dobro čak i tijekom onih najvećih vrućina.

Savršena ljetna haljina je ona koju ćeš moći nositi u gotovo svakoj prilici, bilo da je riječ o odlasku na plažu ili pak na gradskim ulicama. Ako planirate ovog ljeta na more, haljina ti je sigurno jedan od 'must-have' komada koje ćete spakirati u svoj kofer.


U ponudi high street brendova pronaći ćeš odlične lagane haljine idealne za plažu i dane provedene na moru, a krase ih jednostavne siluete i lepršavi materijali. Dolaze u svim bojama i uzorcima, a osim klasičnih modela od pamuka i lana, ovog ljeta jako su popularne i haljine od tankog pletiva.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.