x

Šeik za njen zamak davao 200 milione eura: Dragana Mirković dosad nikad nije pokazala ovaj kutak dvorca i sav je u zlatu!

Dragana Mirković, koja dane izolacije zbog korona virusa provodi sa porodicom u svom dvorcu u Austriji, sad je pokazala dio luksuzne kuće koji je rijetko ko vidio. 

Pjevačica je naime objavila sobu gdje drži svoje nagrade i zlatne ploče.

"Moja trofejna soba i neke od dragih nagrada. Željela sam da ovo podijelim sa vama i da vam se ponovo zahvalim što, zahvaljujući vama, nosim titulu najnagrađenija pjevačica. Hvala vam puno, volim vas", napisala je Mirkvićeva. 


U DVORCU ŽIVJELA MARIJA TEREZIJA

Krajem 17. vijeka u dvorcu u Ebenfurtu često je boravila Marija Terezija, jedina žena vladarka i posljednji član dinastije Habzburg, na šta je Mirkovićeva posebno ponosna.

- Za mene ovaj dvorac nema materijalnu vrijednost. Postoji nešto više od toga. Sjajan je osjećaj šetati se prostorijama i silaziti niz stepenice kojima je išla i Marija Terezija, kao i Berta fon Sutner, dobitnica Nobelove nagrade za književnost 1905.


Ona je godinama svako ljeto provodila u dvorcu. Cilj nam je da očuvamo ovo historijsko zdanje - rekla je Dragana.

Podsjetimo, Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić nisu htjeli da prodaju velelepni dvorac, koji vrijedi 50.000 miliona eura, za koji im je bogati šeik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ponudio nevjerovatnih 200 miliona eura!




(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.