x

Sejo Brajlović otkrio tajnu hidžame majstora Mahira Memića! (Video)

Hidžama majstor Mahir Memić nedavno je posjetio Sarajevo. Pored poslovnih obaveza, našao je vremena da obiđe i svoje prijatelje. Među njima bosanskog kralja restorana Seju Brajlovića čiji specijaliteti ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Pored bogate vrhunske gastronomske ponude, našlo se vremena da i Brajlović uradi Hidžamu, na što je bio prezadovoljan.

- Po cijeli dan radim i stojim na nogama, koje oteknu i baš mi je trebao pravi lijek za njih. Poslije hidžame osjećam se kao nov, otekline su prošle! Ko nije uradio neka odmah uradi to je čudo neviđeno - riječi su oduševljenja najpozantijeg bh. ugostitelja.


Inače, Memić zahvatom svojim klijentima pomaže u regulisanju mnogih bolesti, među kojim i učestali stres, migrenu, kožne probleme, bolove u tijelu, probavu, gubitak apetita, depresiju, anksioznost, dijabetes, ozljede u sportu, ćireve na želucu, zatvore, bolove u mišićima, migrenu, nesanicu, išijas, artritis, bolove u vratu i leđima, visok pritisak, probleme sa želucem i probavne smetnje...


https://www.facebook.com/groups/4955785887801895

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.