x

čudo neviđeno

Sejo Brajlović podijelio radnicima po 500 KM!

Jedan od najpoznatijih bh. ugostitelja Sejo Brajlović i za ove praznike nagradio je svoje radnike. Time je usrećio i njih, ali i sebe, jer je Brajlović poznat kao neko ko voli da daruje druge.

Kako su objavili na Instagram profilu restorana "Brajlović", radnici su nagrađeni sa po 500 KM.

-  Zbog izvanrednog učinka u poslovanju našeg restorana i profesionalnosti našeg osoblja u svim segmentima, odlukom našeg vlasnika Seje Brajlovića, svaki radnik je dobio nagradu od 500 KM. Iako pogođeni pandemijom kao i svaki drugi, nastojimo motivisati našu zajednicu da se radnik mora cijeniti i poštovati, jer oni su zaslužni za naš uspjeh i kvalitetu po kojoj smo poznati u cijelom regionu.


Svakako, ovom prilikom želimo da čestitamo našim uposlenicima katolički Božić, kao i nastupajući pravoslavni Božić koji nam dolazi uskoro, kao i svim građanima naše male planete. Uostalom, sloga i međusobno poštovanje svakog od nas je cijena da se može uspjeti, a voljeli bi da je tako na našem cijelom Balkanu. Malo ćemo poraniti sa čestitkom, ali sretna Vam Nova godina, živi i zdravi da nam budete - navodi se u objavi na Instagramu uz zajedničku fotografiju Brajlovića i njegovih uposlenika.


I ovaj Brajlovićev potez naišao je na oduševljenje, pa su pratioci pozdravili ovaj njegov čin.

"Svaka čast, sve pohvale", "Sejo kao država", "Bravo za Brajloviće, pozdrav od nas iz Pule" samo su neki od komentara, dok se najčešće ponavlja komentar: "Čudo neviđeno".

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.