x

Seka postala hit na Tviteru: Riba je usred njive, daleko od svih, izgradila kuću! Pjevačicina reakcija napravila opšti haos!

Pjevačica Svetlana Seka Aleksić, oduševila je domaću javnost zbog odlaska na maturu sa djevojčicom iz Vrbasa koja je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Srbija je ovih dana oduševljena postupcima javnih ličnosti koje su se udružile da usreće djevojčicu iz Vrbasa, koja je bila žrtva vršnjačkog nasilja u svojoj osnovnoj školi.

Prva je na priču o djevojčici kojoj su školski drugari donijeli bakarnu žicu, a potom odbili da s njom idu na maturu, reagovala pjevačica Seka Aleksić, koja se u međuvremenu dogovorila sa njom da joj bude pratilja na proslavi povodom kraja škole, a u akciju se uključio i košarkaš Vladimir Štimac, koji se čuo sa djevojčicinim ocem.


Od kako je Seka na Tviteru postavila pitanje "gdje je ta djevojčica, ja hoću da idem s njom na maturu", interesovanje ostalih na ovoj društvenoj mreži ne jenjava. Dok svi pišu da je "ispala čovjek" i da je "i sama bila žrtva vršnjačkog nasilja", jedan korisnik je napisao:


"Za Seku sam znao da je kul lik onog trenutka kada sam saznao da je riba, usred njive, daleko od svih, napravila kuću".


Pjevačica je ubrzo reagovala na ovaj tvit i otkrila i da je zbog toga bila na meti podsmijeha:

"Jao, i za to me je ismijavalo nekoliko javnih ličnosti - 'napravila kuću u kukuruzima', a ja kad ustanem i čujem cvrkut ptica, moje kokoške, pse, žubor vode... to nema cijenu".

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.