x

ponosan na sestru

Seko, ne daj da te maćeha Ceca iskorištava za sopstveni imidž: Oglasio se Vojin Ražnatović!

Kćerka Željka Ražnatovića, Sofija Ražnatović u intervjuu za Kurir otkrila je nepoznate detalje o odnosu sa ocem, ali o nasljedstvu, kao i o odnosu sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Željkova kćerka, koju je dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru, dotakla se i odnosa s folk zvijezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, za koju kaže da je s njom teško voditi razgovore o podjeli imovine.


- Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo poslije smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je dio našeg oca. U Evropi svako dobije dio nasljedstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac.


Nakon toga, oglasio se i Arkanov sin, Vojin Ražnatović, koji je podržao sestru i javno joj se zahvalio za sve što je rekla.

- Konačno neko drugi od braće i sestara da konačno progovori! (Čisto da nisam jedini svih ovih godina). P.s. Bravo seko na hrabrosti! Ponosan sam na tebe i ne daj vise da te maćeha iskorištava za njen sopstveni imidž - napisao je Vojin.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.