x

Seli se iz porodične vile na Voždovcu! Kaća Grujić dobila za 28. rođendan stan od 225.000 eura u Beogradu na vodi!

Katarina Grujić je od roditelja dobila stan u Beogradu na vodi vrijedan 225.000 eura! Pjevačica je za taj poklon saznala na proslavi 28. rođendana, koju je sinoć organizovala na jednom beogradskom splavu.

- Kaća nije imala pojma šta joj se sprema! Njen tata Gruja i mama Biljana riješili su da joj kupe stan u Beogradu na vodi kad su nedavno posjetili Đanija, koji živi u tom elitnom naselju. Oduševili su se pogledom koji se pruža sa terase i odmah su odlučili da baš tamo skuće kćerku - priča Informerov izvor, i dodaje:

- Već poslije desetak dana kaparisali su stan od 90 kvadrata, koji košta 225.000 eura. Kaćin novi dom je na šestom spratu, ima dnevnu i tri spavaće sobe. Najviše im se dopala terasa na koju se može izaći iz dnevne i jedne spavaće sobe.


Kaća je priznala da jedva čeka da se osamostali, ali je napomenula da će joj nedostajati porodica od koje se nije razdvajala tokom pandemije korone.

- Devet godina sa porodicom stanujem u kući na Voždovcu, a ranije smo živjeli u stanu. Rođena sam u Beogradu i navikla sam na ovaj kraj. Ipak, treba da se osamostalim zbog posla kojim se bavim i turbulentnog života. Svake nedjelje mijenjala sam hotele i krevete i u tim trenucima čeznula sam za mirom. To se malo promijenilo tokom pandemije, kada sam sve slobodno vrijeme posvećivala sestriću, a dešavalo se i da porodicu iznenadim nekim specijalitetom koji sam sama spremala. Sve to će mi nedostajati kada više ne budem u porodičnoj kući! - rekla je Grujićeva.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.