x

jedna slika napravila pometnju

Seljančicu uvažiš zbog Brene, ona objavi sliku s nanogicom: Kako su Karleuša i Prija zaratile zbog Cece?

Prije nekoliko godina Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović zaratile su zbog Prijine slike sa Cecom.

Karleuša i Prijovićka bile su u odličnim odnosima, sve dok Brenina snajka nije objavila sliku sa Jeleninom ljutom suparnicom Svetlanom Cecom Ražnatović sa Kopaonika, nakon čega joj je JK uputila jedan savjet.


"Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti sad ovo javno napisati: Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca... Tebi ovaj pulusvijet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš", poručila joj je između ostalog tada Karleuša putem društvenih mreža, što je izazvalo lavinu komentara.

Aleksandra je ubrzo odlučila da obriše spornu sliku kao i sve komentare, a nakon toga je fotografiju ponovo objavila uz komentar kako na svom profilu želi da vidi samo pozitivnu energiju.


Zatim je uslijedila i Karleušina brutalna poruka:

"Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savjet, a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre", napisala je Karleuša tada na svom Tviter nalogu.

Nakon ovih teških riječi Karleuša i Prija su se prvi put srele na aerodromu gdje su letjele istim avionom, a na aerodromu su ih čekale brojne medijske ekipe.


"Pozdraviću je, jer se ja uvijek svima javim. Nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa", rekla je tada Aleksandra na pitanje šta će da radi kada sretne JK, a Karleuša je tada šaljivo poručila:

"Vi ste došli zbog nas? U šoku sam. Šta da vam kažem, drago mi je što i Aleksandra koristi usluge avio-transporta kao i ja. Da sam znala da ćete doći, našminkala bih se".


Karleuša nije jedina pjevačica sa kojom je Prija imala konflikt, a nekoliko godina kasnije Aleksandra je izjavila da se njih dvije nikada nisu posvađale.

"Nas dvije se nikada nismo posvađale. Veoma poštujem starije kolege, Jelena meni može da bude i majka. Ja sam o sebi pročitala neke stvari, možda je u tom momentu nju nešto povrijedilo, to je njena stvar. Ja toj ženi želim sve najljepše i pozdravljam je kad se vidimo. Sve ružno neka ostane iza nas", rekla je Prijovićka tada u jednom intervjuu.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.