x

ugledni bh. novinar

Senad Hadžifejzović imao poteškoće sa srcem, ugrađeno mu nekoliko stentova!

SARAJEVO, (Patria) - Večerašnje izdanje Centralnog dnevnika FACE TV sa Senadom Hadžifejzovićem bilo je u drugačijem izdanju. Hadžifejzović je u vrlo emotivnom obraćanju od nekoliko minuta obznanio da je imao poteškoće sa srcem i da mu je ugrađeno nekoliko stentova. Sada se nalazi na kućnom oporavku te je najavio svoj povratak narednog petka.

"Dugujem veliku zahvalnost, dugujem život prvo Bogu pa onda ljekarima, dr Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović Džuvo koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima", kazao je Hadžifejzović između ostalog.


Inače, Centralni dnevnik i FACE TO FACE danas slavi ukupno 30 godina postojanja najgledanije informativne emisije.

“Jubilej kakav se ne pamti ni u svjetskim razmjerima. No, to nije sve. Danas također slavimo i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, još kada smo imali zakupljeni termin na TV1.


I šlag na kraju, danas slavimo 9 punih godina otkako FACE zvanično samostalno postoji. Devet godina borbe, trganja, neprospavanih noći, priča sa terena, nerviranja, stresa ali prije svega nezavisnosti i istine”, navode sa Face TV.

Novinska agencija Patria Hadžifejzoviću želi brz i uspješan oporavak, ali i sretan rođendan najpoznatijeg dnevnika, kao i svim uposlenicima FACE TV-a.

 

.

.

.

.

.

Izvor: Patria

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.