x

ignorisali se

Senidah neće da čuje za Cobija zbog Jale i Bube!

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, prekinula je svaki kontakt sa svojim doskorašnjim saradnikom i prijateljem Slobodanom Veljkovićem Cobijem, saznaje Kurir.

Glavni razlog sukoba je, kako navode izvori bliski pjevačici, Cobijevo druženje i dobar odnos koji on ima sa bosanskim dvojcem Buba Korelijem i Jala Bratom, koji su sada njeni ljuti neprijatelji.

Da između bivših saradnika ne funkcioniše sve kako treba, mogli su se uvjeriti svi prisutni na nedavno održanom festivalu na beogradskom Ušću, kada su i Senidah i Cobi imali nastupe kojima su oduševili publiku.


Oni su se cijelo veče ignorisali u bekstejdžu, gdje su sjedili svi izvođači, iako su te večeri na bini, svako na svom nastupu, pjevali njihovu duetsku pjesmu "Četiri strane svijeta". Sve je ovo samo podgrijalo priče da više nisu u kontaktu.


Kako izvor dalje navodi, glavni uzrok sukoba je Cobijevo druženje s Bubom i Jalom, ali i podrška koju im konstantno šalje, iako je slovenačka pjevačica, navodno, s njima dvojicom prekinula svaki vid saradnje zbog pritisaka da i ona postane dio estradne mafije.


Podsjetimo, Senidah je nedavno angažovala privatno obezbjeđenje, koje je uz nju 24 sata dnevno. Ona je uplašena za svoj život i bezbijednost svoje porodice zbog konstantnih prijetnji osoba koje su joj nekad vodile karijeru, a glavni razlog za ovu odluku su, navodno, nepoznati počinioci koji su bacili bo.bu na kuću njenog menadžera u Sloveniji.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.