x

Senzacija u Restoranu Bazeni: Ovoga petka i subote nastupaju tamburaši Balkan Express iz Novog Sada!

Restoran Bazeni se trudi da svojim gostima obezbijedi jedinstven provod, kakav se ne može osjetiti tek tako lako, a u skladu s tim ovoga petka i subote (29. i 30. marta) sve posjetioce očekuje pravo iznenađenje. Tamburaši "Balkan Express" iz Novog Sada obezbijediti će vrhunsku zabavu, a uzmemo li u obzir iskustvo ekipe koja pravi čarobne zvukove onda je jasno kako se u Restoranu Bazeni sprema nešto neviđeno. 

Restoran Bazeni

Bentbasa bb

+38733232290

Sarajevski Restoran Bazeni najavljuje pravu poslasticu za sve ljubitelje kvalitetnog noćnog provoda. 

Čak dvije noći zaredom, u petak i subotu, 29. i 30. marta sjajna zabava se sprema uz tamburaše "Balkan Express". Ekipa koje je znana ne samo po novosadskim krugovima, već i cijeloj Srbiji, po prvi put gostuje u Restoranu Bazeni, a ne treba ni sumnjati kako su pred nama dvije uzbudljive noći koje obećavaju veselje kakvom do sada niste prisustvovali. 

Ugodan ambijent Restorana Bazeni i bezvremenska narodna pjesma koju će svirati "Balkan Express" bez sumnje će biti pun pogodak za nezaboravne večeri o kojim će se pričati još jako dugo. Naravno, kao i uvijek, popularno okupljalište Sarajlija, kao i do sada, obećava jedinstvene ponude. 

Pred nama su dvije večeri koje će pozitivnu energiju i atmosferu podići na još veći, a već sada je moguće izvršiti rezervacije na broj telefona: 033-232-290

Dešavanja u Restoranu Bazeni pratite i putem Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/restoranbazeni/KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club